Fotboll och casino är ett faktum! Spela nya fotbollsslotten Football champions cup från Netent!

 

Äntligen har spelet kommit som alla fotbollsälskare har väntat på. Vi har nu testat nya champions cup i över en timme och vi kan inte få nog. Så här lagom till uppladdningen inför EM i Frankrike passar den här sloten som handen i handsken.

Inledningsvis så väljer man en nation man vill vara. Vinstchanserna är många och väldigt genrösa enligt oss. Totalt kan man vinna upp till 210.315 mynt. Spelet har fem stycken hjul som är det vanligaste hos alla Netents spel.

Här finns wildsymboler som ökar på era vinster, här finns ett spännande bonusspel där man skall slå straffar och sedan även försöka rädda straffar. För varje straff man räddar så dubblar man vinsterna som man vinner när man sätter en straff.

Sen så har vi den slutliga spännande cuptävlingen som man får spela om man rullar fram tre stycken guldpokaler. Här börjar man i kvartsfinal mot en annan nation och målet är såklart att nå finalen för att erhålla extra många mynt. I varje match får man fem stycken spins och som vanligt så vinner man pengar om rätt kombinationer av symboler dyker upp. Det man skall samla är speciella bonussymboler som innebär att man gör ett mål i matchen och dom symbolerna ger även extra höga vinster. Gör man fler mål än ”motspelaren” så går man vidare till nästa runda. Slutar man trea eller bättre i tävlingen så vinner man extra många mynt.

För alla fotbollsälskare så är den här slotten ett måste men även för er som inte är fotbollsnördar kan vi ändå varmt rekommendera denna slotten.

Spela den hos Igame och få 100st freespins i just detta spelet när ni gör er första insättning. Utöver det har dom insättningsbonusar på upp till 10.000 SEK och hela 300st gratis freespins när ni har registrerat ert konto.

 

25 maj 2016

UA-72057331-1 Vi listar nätets bästa spelsidor, bonusar och freespins. Hitta er nya spelsajt idag!