Då börjar åttondelsfinalerna i EM – Först ut är Schweiz – Italien på lördag!

Det har bara varit två dagars paus i EM sen de sista gruppspelsmatcherna. Nu börjar EM på allvar och det är vinna eller försvinna som gäller. Idag är det två extremt spännande matcher som ska spelas. Våra grannar Danmark får en tuff uppgift mot värdnationen Tyskland!

Lördag 29/6 18:00 Schweiz – Italien, sänds på SVT

Match här på Olympiastadion i Berlin. Schweiz som så när vann gruppen men tyskarna fick in ett mål på tilläggstid. Ännu svettigare var det för Italien som säkrade avancemang i 98:e minuten! Schweiz har imponerat och det har inte Italien så här långt. Oddsen till matchen säger knapp fördel för Italien men jag tror mer på ett taggat Schweiz. Italien som missade VM 2022 kommer göra det italienska folket besvikna igen om ni frågar mig.

Lördag 29/6 21:00 Tyskland – Danmark, sänds på TV4sport

Den här matchen spelas i Dortmund, räkna med många danskar på plats! Tyskarna som gjorde jobbet i sina två första matcher. Men vi får inte glömma att det var mot Skottland och Ungern som verkligen inte har imponerat. Mot Schweiz blev det svårare och turligt kom kvitteringsmålet på övertid. Danskarna med tre raka kryss stod upp grymt bra mot England och även nu mot Serbien. Oddsen säger såklart stor fördel Tyskland men jag hade inte vågat satsa på tyskarna. Marginalerna kommer att avgöra och jag hoppas verkligen de är på danskarnas sida!

Söndag 30/6 18:00 England – Slovakien, sänds på SVT

Söndag 30/6 21:00 Spanien – Georgien, sänds på TV4sport

Måndag 1/7 18:00 Frankrike – Belgien, sänds på TV4sport

Måndag 1/7 21:00 Portugal – Slovenien, sänds på TV4sport

Tisdag 2/7 18:00 Rumänien – Nederländerna, sänds på SVT

Tisdag 2/7 21:00 Österrike – Turkiet, sänds på SVT

Välj en bettingsida

Bäst odds på hela EM enligt oss har ComeOn och Snabbare. Där hittar ni fullt utbud till matchen, mål, hörnor, kort och mycket mer. De har även boostade odds varje dag och ComeOn har precis lanserat ett bettingalternativ som heter Millen, kolla in den!