Betsafe

 

Betsafe är ett av de världsledande bolagen inom spelprodukter online och har mer än 450 000 kunder i över 100 länder. Företaget har funnits sedan 2006 och erbjuder sina kunder ett imponerande utbud av spel, som exempelvis casino, sportsbetting och poker. De anses vara ett av de mest pålitliga spelföretagen på marknaden. Betsafe erbjuder dessutom sina kunder support dygnet runt.

Första intrycken av webbplatsen är att detta är något alldeles extra. Designen är mycket väl fungerande och man tar sig runt på sidan utan problem, eftersom det är lätt att hitta det man söker. Det ser helt enkelt väldigt snyggt ut, vilket lockar till spel. Här erbjuds, dessutom det mesta i spelväg. Man får direkt känslan av att vilja prova allt, men får då istället lyxen att välja. Det är inte svårt att hitta några favoriter här. Trevlig är också alla de attraktiva specialerbjudanden som Betsafe tillhandahåller. Här finns exempelvis möjlighet att få upp till 3000 kr i insättningsbonus och 50 freespins, vilket ju är mycket frestande! De har även generösa välkomstdeals, där man exempelvis i Betsafe Poker erbjuder en välkomstbonus på upp till $1000. Dessutom finns här spännande vinster: i skrivande stund kan man vinna en 5-stjärnig resa till Dubai.

Insättningar och uttag genom VISA, Mastercard, samt en rad andra varianter stöds. Betsafe stödjer dessutom ett ansvarsfullt spelande, vilket känns tryggt och seriöst. Här finns till om med ett självtest man kan göra för att avgöra om man spelar för mycket, vilket är omtänksamt. Man får överhuvudtaget en stark känsla av säkerhet och omtanke på sajten.