Bettingtips

Spelbolag Bonus Fördelar Recension Spela

1000 SEK

  • 50 gratis freespins vid registrering i starburst.
Betser

3000 SEK

  • Samla poäng och handla i bonusbutiken.
Comeon

1250 SEK

  • 80st gratisspins i casinot vid registrering.
Bethard

  1000 SEK            

  • Ny skandinavisk sida som ger er 10 freespins vid registrering.
Scandibet

 

Kom igång med betting

Att bli framgångsrik inom betting handlar såklart till viss del om att ha tur men för den som är beredd att tänka långsiktigt handlar det i än högre utsträckning om att hålla huvudet kallt och att vara disciplinerad. Här följer några grundläggande tips att ha i åtanke för dig som funderar på att börja med sportsbetting.

Var beredd på att förlora pengar

Det brukar heta att bollen är rund vilket går att översätta till att sport är oförutsägbart. Det är något de mest framgångsrika spelarna vet om och tagit till sig. Även de bästa spelarna förlorar ibland och det kommer med största sannolikhet du också att göra. Den bästa garderingen du kan göra är att se till att resonemanget som lett fram till att du satsat pengar har varit rationellt och vettigt, d.v.s. kunskapsbaserat, vilket leder till nästa punkt.

Håll dig informerad och skaffa kunskap

Håll dig uppdaterad om de sporter du är intresserad av att satsa pengar på. Håll koll på dagsformen hos stjärnspelare, skadeläge, tabellplaceringar och så vidare. All möda du lägger ner på att hålla dig informerad kommer att betala sig i det långa loppet.

För statistik och anteckningar

Om du är noggrann med att låta rationella resonemang vägleda dig i din betting så kommer du på sikt att utveckla en helt egen strategi. Ett sätt att hjälpa din utveckling på traven är att föra statistik och anteckningar över alla satsningar du gör. Det kommer att göra det möjligt för dig att analysera utfallen i efterhand och hjälpa dig att vinna mer i framtiden.

Begränsa dig

Stirra dig inte blind efter de bästa oddsen oavsett sport. Siffror kan se bra ut men sanningen om vad som är ett bra eller ett dåligt odds är inte numerärt - den finns i det kunnande du har tillskansat dig. Specialisera dig på en eller ett fåtal sporter. Det är såklart möjligt att kunna mycket om många sporter, men expert blir man i regel bara på ett fåtal. Kunskapen är din edge.

Ha tålamod och var disciplinerad

Nybörjartur är ett begrepp som är vida känt men få som börjar satsa på betting vinner pengar direkt. Ha tålamod, läs på och låt en strategi växa fram. Disciplin är viktigt för att du ska kunna fortsätta fatta rationella beslut även i lägen då resultaten går emot dig. Det finns i princip ingen värre idé än att försöka satsa sig ur motgångar. Som sagt, håll huvudet kallt.

UA-72057331-1 Vi listar nätets bästa spelsidor, bonusar och freespins. Hitta er nya spelsajt idag!