Bygg ett odds i basket, betbuilder i NBA.

Att bygga ett eget spel i en NBA match är otroligt kul och spännande. Just basket där väldigt mycket kan hända på så nu kort tid lämpar sig perfekt för just den här bet builder funktionen.

Man kan spela på i princip det mesta. Spelarpoöng, över/under på antal gjorda poäng, assist, double-double, tripple-double, rebunds, poäng+assist+rebunds och en del till. Sen har man det klassiska med antal totala poäng i matchen, per halvlek och varje quarter.

Man kan som mest kombinera fem olika alternativ och man kan få riktigt höga odds beroende på hur mycket man vågar välja på över/under.

Sidan man spelar på om man vill testa är Reloadbet. Dom har ingen svensk spellicens vilket innebär att dom inte får marknadsföra sig mot svenska spelare. Sidan är annars helt komplett, svenskt språk, både casino och betting och en trevlig engelsktalande kundtjänst som svarar en direkt i live chatten. Man gör enkla insättningar med kort och utbetalningar kommer till ens bankkonto så det tar ett par dagar och får ses som ett minus såklart. Men dom erbjuder en generös bonus på 1500 SEK och man får löpande freebets när man gör insättningar.

Vill man ge det en chans och gillar man bet builder funktionen har dom även det på i princip alla de största fotbollsligorna. 

            SPELA HÄR     1500 SEK Bonus!

 

 

UA-72057331-1 Vi listar nätets bästa spelsidor, bonusar och freespins. Hitta er nya spelsajt idag!