Expekt

 

Expekt har funnits med i många år men har ständigt förbättrats och utvecklats hela tiden. Sidan är komplett och man finner aktuella liveodds mitt på skärmen när man landar på deras sportsida. Expekt kör ofta med extrakampanjer och just nu får man 100kr för varje vän man värvar.

Bonusen är 100% upp till 1000kr som ett riskfritt spel. Vilket menas att dom betalar tillbaka hela summan på det första lagda spelet utan omsättningskrav, men vinner man på första spelet sker ingen återbetalning så därför kan man chansa lite mer på det första spelet. Notera att spelet måste ha minst tre utfall, tex spela vinnaren i en match (1x2).

Mobilsidan är i topp när det handlar om navigering. Här får man en snabb överblick över kvällens heta matcher och att knappa sig fram till en specifik match går på nolltid. Dessutom kan man få upp till 100kr i bonus på det första lagda spelet om man förlorar på det.

Betalningsalternativ är Visa/Mastercard (avgift på 2% om insättningen understiger 1000kr), Skrill, Neteller, banköveföring, Trustly och Paysafecard är en del av alternativen.

Kundtjänsten är på svenska och dom kan man nå smidigt via livechatt eller så kan man mejla dom på [email protected]

REGISTRERA HÄR