Fairytale Legends Hansel And Gretel

 

Det svenska spelföretaget NetEnt har släppt en serie med spel inspirerad från klassiska sagor. Denna gången är det dags för sagan om Hans och Greta. Även om den sagan i sig inte är särskilt magisk så är ändå temat och designen på spelet det, musiken känns abstrakt och färgerna skimrar lite mystiskt. Men utöver det är det väldigt mycket som är sig likt. Till exempel så föreställer wild-symbolen en stig med duvor som äter upp de brödsmulor som Hans och Greta lämnar efter sig för att hitta hem. Den wild-symbolenkan ge dig lite olika chanser till Free-spinns

 

 

Något som är väldigt kul med detta spel är den goda fen, hon kommer fram lite då och då och ger en tre stycken bonusspel. Det första spelet kallas för Fairy Wonder Spins och då så kommer ett spindelnät att lägga sig över spelplanen och lägga till fem till och med nio symboler som ökar chansen för vinst. Fairy Surprise är ett annat av bonuspel som går i gång om man inte vinner på fairy wonder spins, här aktiveras en symbol slumpvist fram och då förvandlas de andra symbolerna till just denna symbol tills man vinner. Till sist är spelet fairy wild spins, där staplar den goda fen ut lodräta wild-symboler och ger en free-spins. Som grundspel går det ut på att få tre stycken skattkistor. Får man det så får man välja en av dessa tre, i varje kista finns en bonus, antingen en myntvinst. Din insats gånger med 15. Eller så vinner man 10 stycken free-spins. Den sista skattkistan är lite komplicerad, man får upp 15 stycken karameller, av dem ska man välja tre. Varje karamell motsvarar ett hemligt värde att multiplicera din vinst med. När man valt sina karameller får man ett sista val. Antingen så väljer man en av karamellerna att multiplicera sin vinst med, eller så väljer man medelvärdet på alla tre till sin multiplikation.

 

Insatserna i spelet är från 0,01 mynt upp till 2 mynt och 10 olika nivåer så för den som vill satsa friskt kan man spela för hela 2000kr snurret. Vi tycker att NetEnt har gjort ett bra arbete med spelet för man blir verkligen fångad av de olika efekterna. Framförallt när den goda fen dyker upp så vet man att det kommer trilla in extra pengar till ens saldo. Innan ni ger er ut i hetluften och spelar för riktiga pengar kan man som alltid annars provspela spelet för gratispengar så ni får bättre förståelse och känner till när det blir pengaregn. Hos alla tre spelbolag nedan kan ni spela spelet och de erbjuder er även förmånliga bonusar, även till er som redan har ett konto där.

 

 Spela den här