Fastbet

Fastbet Casino är spelsajten som är gjord av spelentusiaster för spelentusiaster. Det betyder att du som spelare står i centrum. Hur yttrar sig detta? För det första i en slick och lättnavigerad hemsida som gör det snabbt och enkelt att hitta de spel just du vill spela oavsett vilken typ av enhet du föredrar att använda dig av. Sidan är optimerad att fungera lika bra för den som trivs i hemmet som för den som vill ta ett snabbt spel på mobilen under fikarasten. För det andra i ett spelutbud som levereras av några av världens största och bästa spelutvecklare. På Fastbet hittar du populära slots som:

  • Butterfly Staxx
  • Sticky Bandits
  • Jack and the Beanstalk

Självklart finns också ett stort utbud av klassiska bordsspel för den som hellre testar lyckan vid till exempel roulette- eller blackjack-bordet. Allt paketerat och presenterat på ett vis som vi vet tillfredsställer proffs såväl som nybörjare.

Bonus

I dagens klimat räcker det emellertid inte att erbjuda ett av världens bästa spelutbud paketerat i en av de bästa plattformarna. För att glädja dig som spelare erbjuds det också en välkomstbonus där er första insättning dubblas upp till 500 kr med 100%. Det betyder att en insättning på 500 kr ger er 1000 kr att spela för. Det tar dock inte slut där. Er andra insättning får ni 50 % i insättningsbonus på upp till 2000 kr, tredje insättning får ni 25% upp till 5000kr i bonus. Hela paketet är allt som allt värt 8000 kr. Väljer ni istället deras oddsbonus så ligger den på 50% upp till 1000kr, dvs sätt in 2000kr och spela för 3000kr. Som vanligt vill vi alltid påminna om att läsa bonusvillkoren så ni vet vad som måste omsättas.

Och just det, du får dessutom upp till 300 freespins att sätta sprätt på i det omåttligt populära spelet Starburst. Bonusarna aktiveras dessutom direkt efter dina insättningar. Som krydda på moset är 100 av 300 freespins helt gratis som ni får bara genom att registrera ert konto. Varför vänta på att ha roligt?