Immortal Romance

Immortal romance är ett väldigt annorlunda spel. Man kan nämligen vinna på 243 olika sätt, dessutom finns det fyra stycken bonusbarnor, istället för det mer vanliga med en bonusbana. 

Temat på påminner väldigt mycket om vampyrer, det är en mörk stämning över alla symboler och de i sin tur föreställer just vampyrer, tända ljus, herrgårdar, handskrivna brev osv, allt i en romantisk men mörk design. Detta är ett väldigt avancerat spel och passar bäst till folk som känner de är färdiga med lite enklare spel och behöver något med lite mer utmaning.

Scatter-symbolen föreställer en dörrklocka med ett förgyllt lejon på, tre stycken sådana låser upp en totalt fyra Free-spins banor. Den första kallar de för amber free-spin, den ger dig 10 stycken free-spinn och en möjligheten att multiplicera vinsten upp till fem gånger. Ju fler gånger man låser upp amber free-Spinsen desto bättre ”banor” kommer man till, man får fler och fler free-spinns med större chans till att multiplexer sin vinst och mer fler chanser att låsa upp wild-symboler och olika symbolkombinationer.

Utöver alla scatter varianter så finns de även två olika wild-bonusar, den första aktiveras helt slumpmässigt och gör att upp till fem hjul blir helt wild. Den andra innebär att wild-symbolen, loggan för immortal romance, den ersätter alla andra symbolen, utom scatter-symbolen och om symbolen hamnarna en vinnande kombination så multipliceras allt med två. Får man fem sådana symboler så viner man jackpotten på 15000 mynt.  

Till en början ser Immortal romance ganska vanligt ut med fem stycken hjul och tre rader, det som är unikt för just detta spelet är att det inte finns någon specifik vinstlinje, men det finns som sagt 243 stycken olika sätt att vinna ändå. De två myntvärden som finns ligger på 0,01 och 0,02, det kostar mellan 3 och 300 mynt per snurr.