Jack And The Beanstalk

Jack and the Beatstalk är ett väldigt vackert designat spel, temat påminner oerhört mycket om gamla sagoböcker, med snirkliga bokstäver, medeltida hus bakgrundsmusik med fågelkvitter och musik som anspelar väldigt mycket på äventyr och det är tydligt att spelet är inspirerat från sagovärlden.

Även om designen är ny så är upplägget bekant för den som har spelat NetEnts spel förut, med fem hjul och tre rader. Trots att jack and the Beatstalk är ett spel med väldigt många detaljer och saker som händer på skärmen fungerar det väldigt bra att spela på små skärmar som mobiler och tablets, det är även kompatibelt till MAC, Windows och Linux. 

De symboler som är minst värda i spelet representeras lite ironiskt av de högsta korten i en kortlek; 10, knäckt, dam, kung och ess, och visas som bokstäver, 10,J,Q, K och E. Den högsta symbolen är huvudpersonen från sagan, Jack, efter han kommer den två-hövdade lila jätten, en get, en yxa och en vattenkanna.

 

I spelet finns det en så kallad scatter-symbol den föreställer en skattkista och om man får tre eller fler stycken skattkistor aktiveras 10 stycken free spins; om du får tre till under free-spins så får du ytterligare 5 free-spins. Under dessa free spinns går ett extraspel igång, på det femte hjulet snurrar en massa symboler och målet är att få gyllene nycklar, dessa nycklar låser upp nya symboler ju fler nycklar desto mer värdefulla symboler låser man upp.

För att spela väljer man vilket myntvärde man vill spela med, det finns sex fasta värden mellan 0,1 till 0,5. Utöver det har man tio olika insatsnivåer från 0,1 upp till 100,000. Den högsta jackpotten i spelet är 600.000

 

Spela den här