Mega Fortune

Mega Fortune är sedan det kom ut på marknaden ett av de absolut mest populära casinospelen. En av anledningarna till det är att Mega Fortune ständigt har de högsta vinsterna, och de höll under en väldigt lång period världsrekordet i högsta utbetalda vinst på ett och samma spel. Den ensamma vinnaren vann €17,8 miljoner, ungefär 170 miljoner svenska kronor. En annan anledning till Mega Fortunes framgång är att det går att spela på så många olika plattformar, allt från dator till mobil eller tablet.

Spelet består av 5 hjul och 3 rader och du spelar på 25 olika vinstlinjer. Man väljer själv sitt myntvärde, insatsnivå, samt vilka linjer du vill spela på. Tre i rad ger vinst.

Jackpoten är progressiv, det innebär att en del av insatsen läggs till jackpoten varje gång spelet spelas av en spelare.

1% av insatsen går till RAPID Jackpot.

1% av insatsen går till MAJOR Jackpot.

5,5% av insatsen går till MEGA Jackpot.

Mega Fortune ger ett myntvärde från €0,01 till €0,50 samt fyra olika insatsnivåer x1, x2, x3, eller x4. Detta innebär att du som minst kan spela för €0,25 per snurr, dvs. det lägsta myntet, till den lägsta insatsen, på de 25 fasta vinstlinjerna. Maximal insats är därmed €50 per spel förutsatt att ditt myntvärde är €0,5 och att du lägger fyra sådana mynt (insatsnivån) på alla 25 vinstlinjer.

Designen på mega fortune är väldigt glamorös och full av lyx. Bilderna och symbolerna föreställer dyra klockor, glas med champagne sportbilar och så vidare och det är uppenbart att om man vinner jackpot hos mega Fortuna så är det sådan lyx man har råd att leva i. 

UA-72057331-1 Vi listar nätets bästa spelsidor, bonusar och freespins. Hitta er nya spelsajt idag!