Miamidice

Miami Dice lyfter både tema och namn från den klassiska 80-talsserien Miami Vice. Designad huvudsakligen i turkost med inslag av palmer och den solheta estetik som associeras till en viss del av 80-talskulturen är det sannerligen en snygg hemsida, men levererar de i de avseenden som räknas? Läs vidare för att få reda på mer om Miami Dice.

Bonusar

Välkomstbonusen hos Miami Dice kan ge nyregistrerade spelare en matchningsbonus värd upp till 35 000 kr plus 200 free spins. Bonusen delas ut över de tre första insättningarna och ger 200 % på första insättningen, 75 % på andra insättningen och 50 % på tredje insättningen. Utöver det har casinot en välmatad kampanjkalender och ett VIP-program för de spelare som är extra lojala. Alla som spelar hos Miami Dice tjänar in lojalitetspoäng som går att lösa in mot olika typer av bonusar som free spins och annat.

Mjukvara och spelutbud

Miami Dice går att besöka i din mobiltelefon, dator och surfplatta utan att du behöver ladda ned någon separat app. Sidan i sig är lättnavigerad; man filtrerar lätt fram specifika spel, hittar fram till support m.m. Spelen levereras av spelutvecklare som NetEnt, Thunderkick, Microgaming, ELK Studios, Aristocrat och Leander Gaming. Den dominerande spelkategorin är videoslots; det finns totalt över 400 st. som kompletteras av ett antal bordsspel, videopoker samt jackpottslots.

Säkerhet och betalningsalternativ

Miami Dice har fått sin licens av Malta Gaming Authority och UK Gambling Commission. Säkerhetskraven uppnår man genom att man krypterar all kommunikation till och från sina spelare med hjälp av SSL-kryptering. Säkerheten sträcker sig självklart också till betalningsalternativen där man tillhandahåller ett antal olika möjligheter. Bland dessa finns MasterCard, Visa, Neteller, Skrill, PaysafeCard, Trustly, Giropay, Sofort samt banköverföringar.

Kundtjänst och support

Den som vill få kontakt med Miami Dice kan välja att kontakta dem via en livechatt som har öppet dygnet runt alla dagar, eller via email. Snabbast svar får man vid kontakt över livechatten.

UA-72057331-1 Vi listar nätets bästa spelsidor, bonusar och freespins. Hitta er nya spelsajt idag!