Motorhead

Den svenska speljätten NetEnt har släppt olika casinospel med inspiration och i samarbete med olika filmer och tv serier och har på sistone även börjat sammarbeta med musikvärlden tidigare har de släppt Guns N’ Roses och Jimi Hendrix. Så nu är det hög tid att samarbete med en annan ikon inom musik och hårdrocksvärlden, det engelska bandet Motörhead. 

Den hör spelautomaten skiljer sig lite i sin design mot de andra ”rockautomaterna”. Både Hendrix och GnR har en mer glammig och färgglad framtoning. I raka motsatsen till Motörhead, där det mesta är svart och ganska enkelt. De få färgerna som finns är kraftigt nedtonande. Missförstå inte, det svarta nedtonade ger en väldigt bra känsla över hela spelet. Dessutom har Motörhead en ganska vilda västern inspirerad image och när sedan den blandas med en spelautomat blir det en väldigt estetisk snygg kombination med många klassiska symboler, som körsbär, sheriffstjärna, fyrklöver och självklart spaderess (the ace of spades)

Spelet har 76 stycken fasta vinstlinjer och man spelar med insatser mellan 2 och 2000 kronor. Symbolen ”Ace of Spades” fungerar som wild, den klassiska sångaren Lemmy som den mest värdefulla symbolen och logotypen med en dödskalle med betar som ”mysteriesymbol”.

Free-spinsen aktiveras när du får tre stycken scatter-symboler. Dessa behöver inte ligga på samma vinstlinjer utan det är en så kallad spridningssymbol. Men dessa scarfer-symboler finns bara på två av hjulen, men får man den så vinner man 10 stycken Free-spins. Under dessa free-spins kan man vinna bonusen mystery reels, som går ut på att få flera lodräta rader av symboler. Under free-spinsen kan mysterysymbolerna förvandlas till wilds, något de normalt sett inte kan under grundomgången.