Speltips Nederländerna – England 10/7 EM Semifinal i Dortmund

speltips nederländerna - england em semifinal

Inför EM semifinalen mellan Nederländerna – England 10/7 21:00, sänds på SVT

Speltipset: Under 2.5 mål & över 3.5 kort @2.14 hos LeoVegas sport
LeoVegas erbjuder alla nya kunder en bettingbonus på 500 SEK!

Då var det dags för den andra och sista semifinalen. Detta England som två gånger om via förlängning och straffar tagit sid vidare utan något direkt skönspel. Nederländerna som bara blivit bättre och bättre och visade enorm styrka mot Turkiet när de vände och vann.

Det finns inga avstängningar och alla gula kort nollas nu i semin så enda risken att missa en eventuell final är om det blir rött kort. Vi kan med högsta sannolikhet tro att båda lagen ställer upp med identiska elvor från deras match i kvarten.

På alla fem matcher har Nederländerna gjort 9 mål under ordinarie tid och England har endast gjort 4, sparar Harry Kane krutet till den här matchen? Än en gång lär det bli en tight tillställning med få mål. Jag tror mer på lite heta känslor då en final är så pass nära och att ingen riskerar att bli avstängd vid endast ett gult kort. Båda två åkte ju i kvarten i VM 2022 och det är längesedan något av lagen gick långt i ett mästerskap.

England är något favoriter men i den här matchen är det tillfälligheter som kommer avgöra. Det kan vara på en fast situation eller så får vi helt enkelt se straffar igen, bli inte förvånade. England må ha lite bättre offensiva spelare men Nederländernas backlinje är så ruggig den bara kan bli. Jag säger 0-0!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *