Lista på gratis länkar – Alla är dofollow länkar!

Här kan ni ta del av gratis länkar till er hemsida eller blogg. För alla som arbetar med SEO vet att dofollow länkar är det man verkligen behöver för att Google ska flytta upp ens sajt i ranking, vilket vi alla såklart strävar efter.

Vanligtvis köper många sig till länkar för det är smidigt och fungerar trots att det är emot Googles policy. Men att köpa länkar är både dyrt och det är svårt att veta var man ska vända sig. Här kommer några bra tips på gratis länkar från starka sidor med hög DA ( domän auktoritet).

Heylink.me

Registrera ett gratis konto och skapa nya länkar på nolltid. Enkelt och smidigt, betalfunktionen behövs inte för att få dofollow länk.

Så här enkelt ser det ut med gratis länkar, https://heylink.me/braspelsidor/.

IMDB.com

Registrera ett gratis konto, fyll i profilinformation och ranka serier eller filmer ni gillar. Under “edit profile” i bio description lägger ni in en html-kod för att få en dofollow länk. Det ska se ut såhär – [link=https://ersidahär.se/]ankartexthär[/link]. Ankartext är ju ett ord som man vill att Google ska förknippa starkt med ens hemsida. Har ni en hemsida som handlar till exempel om resor kan förslag på ankartext vara “bästa solsemester”.

Så här ska det se ut om ni har gjort rätt med html-koden, https://www.imdb.com/user/ur167841728/.

Google sites

Alla med ett Google- konto kan snabbt och enkelt skapa en hemsida via sites.google. Välj en mall eller skapa en egen sida. Lägg till valfritt med länkar och publicera, det är allt som krävs för att få en bra länk. Så här kan det se ut, https://sites.google.com/view/svenskaspelsidor/startsida.


Telegraph 

Här kan ni skriva en artikel om precis vad som helst och lägga in länkar i texten. Markera bara ett ord med markören så dyker det upp alternativ så ni kan lägga in länkar. När ni känner er klara med artikeln är det bara till att trycka på publish.Så här kan en artikel med gratis länk se ut, https://telegra.ph/B%C3%A4sta-spelsidor-med-bonusar-i-Sverige-08-10.

Välkommen tillbaka så ska jag försöka lägga till så många bra gratis länkar som möjligt framöver.