Bra start av svenskarna i Mexico Open! Henrik Norlander på -6!

I Ludvig Åbergs frånvaro är det kul att se andra svenskar som visar framfötterna. Framförallt väldigt kul för Henrik Norlander som gör sin första start i år på PGA tour då han har begränsade spelrättigheter. Henrik gick sex under par och är delad trea, två slag bakom ledaren Erik Van Rooyen. Vincent Norrman slutade på tre under par och är bra med inför runda två, han avslutade sista tre hålen med att gå två över par. Sista svensk som kom till start är Alexander Björk och han gick första rundan på ett under par.

Mexico Open spelas för tredje gången och i år har de flesta storstjärnor valt att vila inför nästa helg då det är tävling i Cognizant Classic, då ska Ludvig få en ny chans att vinna igen på PGA tour.

Tittar man på oddsen så är dem relativt höga på våra svenska spelare efter 18 spelade hål. Att spela Henrik Norlander som vinnare av tävlingen ger 34 i odds! Det är 41 gånger pengarna på Vincent Norman. Oddsen är hämtade från SpeedyBet.

Vill man följa tävlingen på tv gör man det via DISCOVERY och vill man följa den gratis gör man det via den här LEADERBORD.