Speltips Champions League final 1/6 – Real Madrid – Dortmund

Inför Real Madrid – Dortmund 21:00 1/6 Champions League final på Wembley Stadium England

speltips fotboll

Real går givetvis in som stora favoriter i den här matchen. Bellingham ställs mot sina gamla lagkamrater och allt känns nästan redan klart, eller?

Dortmund är luriga, skickliga och kan med marginalerna på sin sida ta hem det här. Vi såg det i FA cup finalen där Man Utd med ännu högre odds gick in och fällde storebror City på ett enastående sätt.

Man behöver inte säga så mycket om Real, kungarna av CL. De slog ut självaste City över 180 min senast i semifinalen och med en standard insats så ser det ut att det blir ännu en titel.

Jag är helt övertygad om att båda lagen kommer göra mål och Real har god chans att göra både två och tre enligt oddset. Dortmund imponerade stort genom att nolla PSG i båda mötena samt att göra mål i båda matcherna.

Jag hittar ett intressant boostat spel från Snabbare, Real vinnare + båda lagen gör mål till 5 gånger insatsen. Maximal insats är 200SEK och det räcker gott och väl till den här matchen. Har ni inget konto hos Snabbare sen tidigare kan ni även plocka hem en insättningsbonus upp till 2000kr.

Vill man spexa till det ordentligt går det att bygga ett större odds som både innefattar hörnor och kort. Men en Champions League final brukar ändå va rätt städade så chansa inte på för många kort.

För spelets skull säger jag 2-1 till Real men skulle Dortmund vinna är det helt klart värt en förlorad insats på 100-200kr för fotbollens skull. Vilket avslut på den här säsongen om David skulle slå Goliat!