Speltips Elfsborg – Kalmar FF 22/4 – Kalmar jagar sina första poäng

speltips fotboll

Inför Elfsborg – Kalmar 22/4 19:00 Omgång 4 Allsvenskan

Het match ikväll i Borås och ett Kalmar som nästan hamnar i kris vid en ny förlust. Med endast två mål gjorda på de tre inledande matcherna ser det mörkt ut för Kalmar ikväll. Men Kalmar har kvalitet och jag vågar inte spela på Elfsborg som vinnare. Även om inbördes möten spelar i princip noll roll så har Kalmar vunnit här i Borås de senaste två säsongerna. Kan det upprepas ikväll igen, kanske kanske?

Elfsborg har tagit fyra av nio möjliga poäng och är säkert inte helt nöjda med det. Elfsborg har gjort klart med Oscar Hiljemark som ny tränare men det träder först i kraft inför sommaruppehållet när det är EM i Tyskland. Jimmy Thelin vill säkerligen avsluta snyggt och allt annat än tre poäng ikväll är otänkbart. Elfsborg får klara sig utan Michael Baidoo som fick rött mot Hammarby, ett stort avbräck men ibland blir det ny energi med en hungrig ersättare.

Jag tror på minst tre mål

Speltipset till matchen är helt fokuserat på mål. Jag tror helt enkelt att båda lagen gör mål och minst ett av lagen får även in två mål. 2,15 gånger pengarna är ett bra odds som jag bedömer har väldigt goda chanser att gå in.

Slutresultat? Ska jag säga nåt blir det ändå 2-1 till Elfsborg, och oddset går därmed in!