Speltips England – Brasilien 23/3 – Träningsmatch fördel England

speltips fotboll

Inför England – Brasilien 23/2 20:00 Träningsmatch

Världstrean mot femman, England är förbi Brasilien i världsrankingen och lagen möts här ikväll för första gången på lite drygt sju år. Det är “bara” en träningsmatch och man skulle kunna tro det blir en avslagen tillställning. Men det tror inte jag, det finns alltid otroligt mycket prestige lagen emellan och den engelska publiken förväntar sig inget annat än en vinst. Sen är ett EM i Tyskland precis runt hörnan och England vill säkert slipa på de sista detaljerna.

England får dock klara sig utan både Kane och Saka så det är såklart stora avbräck. Men det finns annan mycket bra spets i Foden och Rashford har gått rätt bra den senaste tiden. Sen finns ju även mittfältaren Bellingham som gör lika mycket mål som en anfallare.

Brasilien förväntas ställa upp med Vinicius Junior som inte behöver någon vidare presentation och Rydgrygo som är hans lagkamrat i Real Madrid är också en bra offensiv spelare. Även Tottenham spelaren Rickarlison har varit bra i Premier League den senaste tiden så jag är övertygad om mål från båda hållen.

Med det sagt tror jag verkligen att spelet båda lagen gör mål sitter och jag tror England har en liten bättre chans att knipa segern därav 1X spelet som läggs till. Men ska jag säga ett slutresultat tror jag mycket på en 1-1 match. En 2-2 match hade självklart varit roligare att skåda men England släpper sällan in mer än ett mål.

Så här ser kupongen ut:

speltips england brasilien