Speltips Halmstad – Malmö FF 16/3 – MFF vinner igen!

speltips fotboll

Inför Halmstad – Malmö FF 16/3 15:00 Svenska cupen semifinal

Speltips: MFF vinnare + över 2,5 mål @2,23 hos X3000

Då var det dag för MFF att vinna ännu en match, om ni frågar mig och alla andra så gör dem det. Sättet som dem kom tillbaka och totalt körde över Norrköping på var väldigt imponerande. Det är troligtvis samma elva som startar idag och de lär bara bli bättre och bättre desto mer de spelar tillsammans. Nya norska anfallaren Botheim är en spännande figur, han vill säkert göra mål idag igen.

Jag har haft fel i mina tips tidigare och spelat MFF vinnare tillsammans med under 3,5 mål. MFF senaste säsonger har varit säkra men ganska så målsnåla, kanske är det dags för mer mål nu? Taha Ali, Nanasi, Jörgensen, Thelin, Botheim, Vecchia, AC, Pena, hur skulle det inte kunna sluta i mycket mål framåt?

Halmstad är ett bra lag det ska vi inte glömma, jag tror de är i Allsvenskan för att stanna under en längre tid! Jag tror Halmstad gör mål idag men jag tror att MFF gör minst två eller tre.

Vad tror ni? Lycka till!

Så här ser kupongen ut:

Oddset är hämtat från X3000.