Speltips Roma – Torino 26/2 18:30 – “Säkert spel!”

speltips fotboll

Det här blir verkligen en rolig match och mycket står på spel. Roma måste vinna för att inte tappa mark till Champions League plats och Torino måste vinna för att inte hamna efter i jakten på europa league plats.

Roma är det vassare laget med mycket bättre spets och sedan tränarbytet ägde rum med ikonen De Rossi som basar har dem verkligen lyft sig. Men Torino är otroligt starka defensivt, endast 22st insläppta mål är tredje bäst i ligan. Dock har dem svårt för att göra mål, endast 23st har det blivit.

Att spela under 2,5 mål är alltid farligt och oddset är lite för lågt. Jag har löst en specialare idag som jag tror kommer sitta säkert. Med gott självförtroende från vinsten igår i Milan – Atalanta matchen känns det bra.

Jag tror mer på Roma så jag spelar över 0,5 mål på Roma.

Jag tror att Torino som bäst gör ett mål så jag spelar under 1,5 mål på Torino.

Det kommer att hetta till en del och domare Juan Luca Sacchi drar gärna fram det gula. Jag lägger mig på över 3,5 gula som safe.

Så här ser det ut:

Oddset ovan är hämtat från SpeedyBet och samma funktion med att bygga ihop odds finns hos alla våra listade bettingsidor.

Ni hittar fler bra oddsbonusar HÄR.

Lycka till!