MFF nästa match – IFK Norrköping borta 30/3 15:00

Inför IFK Norrköping – Malmö FF 30/3 15:00 Premiär Allsvenskan

Årets första match i Allsvenskan närmar sig. MFF möter Norrköping för andra gången på en månad, de vann hemma mot Norrköping med 5-2 i kvartsfinalen i Svenska cupen.

Nu är det premiär för svenska mästarna och det är bortamatch på konstgräsplan. MFF är klara favoriter till att vinna matchen, oddset är nere på dryga 1,55 och det lär sjunka ytterligare.

Så här med en knapp vecka kvar till matchen blev det klart att MFF lånar ut Joseph Ceesay till just Norrköping. MFF och utlåningar har straffat sig tidigare då utlånade spelare har gjort supermatcher när de ställs mot MFF.

Vinner MFF mot Norrköping?

Ja är svaret om ni frågar mig. Efter en lite trög inledning på försäsongen visade MFF klass i svenska cupen och framförallt i matcherna mot Norrköping och Halmstad. En final i svenska cupen väntar mot Djurgården hemma den 1/5 och den kommer bli otroligt spännande att följa.

Men matchen nu på lördag kommer MFF att säkra tre pinnar. Med den truppen och de heta anfallsspelare som Malmö har kommer det leda till några mål framåt. Defensivt har MFF de bästa backarna i hela Allsvenskan så släpper de in ett mål blir det högst ett och inte fler. Framåt lär det bli minst två mål men troligtvis ännu fler.

Slutresultat? 3-0 till MFF!