Speltips Sverige – Albanien 25/3 – Räkna med revansch och vinst!

speltips fotboll

Inför Sverige – Albanien 25/3 19:00 Träningslandskamp

Hur ska Sverige resa sig från en 5-2 förlust? Det var bara en träningsmatch, precis som denna mot Albanien så jag tror spelarna redan har glömt matchen mot Portugal.

Jon Dahl kommer kanske göra någon liten ändring, som in med Forsberg men han lär ändå ställa upp den bästa möjliga elvan och det är inga dåliga spelare han basar över. Får han bara ihop taktiken och spelet kan den här generationen bli den bästa på väldigt länge.

Från en förlust kan man lära sig mycket och med så professionella spelare och tränare är jag övertygad om att det är just det Sverige gör nu.

Jag tror Sverige gör minst två mål, absolut kan det blir tre men jag kör safe med över 1,5 mål på Sverige. Albanien är en nation som har kommit ikapp övriga i Europa de senaste tio åren. Att de skulle kvalificera sig till EM i sommar var det få som trodde på. Men deras senaste tre matcher har varit allt annat än bra, förlust nu senast mot Chile med 3-0 och endast ett gjort mål senaste tre matcherna.

Ett offensivt Sverige att räkna med

Vi får inte glömma att Sverige faktiskt gjorde två mål borta mot Portugal och det är inte många som gör det. Men att släppa in fem är under all kritik med kvaliteten på våra försvarare. Så räkna med ett rejält uppsving för en revanschsugen backlinje och ett fortsatt väldigt offensivt Sverige som Jon Dahl efterlyser. Nu är det hemmapremiär för JDT och med förlusten senast är jag övertygad om att han vill visa fotbollsvärlden vilken grym kvalitet som verkligen finns i Sverige! Sverige kommer inte att stanna av eller försvara en ledning i en sån här match, här är det Sverige som ska vara som Portugal var senast.

Slutresulatat? 3-0 Sverige, gör Albanien mål tror jag på 4-1 🙂

Så här ser kupongen ut:

Säkert odds om ni frågar mig!